Argus Syn er en privat øyekirurgisk klinikk som tilbyr synskorrigerende operasjoner. Dette er ulike behandlingsformer der man endrer brytningsforholdene i øyet, slik at synet blir klart uten briller eller kontaktlinser. Selve behandlingen foregår enten med excimerlaser, med linsebytte (RLE) eller med intraocculærelinser (ICL). Dette er synskorrigerende linser som plasseres i fremre del av øyet.

Argus Syn holder til i moderne og trivelige lokaler sentralt i Oslo, like ved Stortinget og er den klinikken i Norge som har lengst erfaring innen synskorrigerende operasjoner.

Synskorrigerende operasjoner er et avansert område innen øyefaget, som krever høyt spesialiserte leger og annet helsepersonell, i tillegg til avansert medisinsk utstyr. Før operasjonen blir pasientens syn og øyehelse nøyaktig og grundig undersøkt av både optiker og øyelege. I tillegg legges det hos Argus Syn stor vekt på at man har en tydelig og god dialog med pasienten, slik at man sikrer at all informasjon er forstått og alle spørsmål besvart. Denne medisinske forundersøkelsen danner grunnlaget for en vellykket behandling.

Operasjonssalene hos Argus Syn har høy standard og er utstyrt med avanserte lasermaskiner og annet teknisk utstyr. Sterilrommet, som ligger vegg i vegg, er utstyrt tilsvarende det man finner på et større norsk sykehus. Klinikkens krav til hygiene og sterilitet er i tråd med retningslinjene fra Rikshospitalet.

Argus Syn har Norges bredeste utvalg av behandlingstilbud. Dette er med å gi optimal behandling for den enkelte.

Teamet i Argus Syn består av erfarne og vel kvalifisere øyeleger, optikere og sykepleiere. De fleste av de ansatte i klinikken har vært tilknyttet Argus siden tidlig på 2000 tallet. Klinikken har de nyeste og mest avanserte lasermaskiner, instrumenter for ulike optiske målinger og annet medisinsk utstyr. Klinikken er ISO sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

Argus Syn er et ledende kompetansesenter i Norge innen synskorrigerende kirurgi. Ved å samle den fremste kompetansen og det mest avanserte medisinske utstyret på et sted, legger man det beste grunnlaget for trygg behandling og gode synsresultater.