Arbeidshverdagen ble enklere uten briller

Vi møter en strålende fornøyd Knut Solberg som ønsker å dele sin gode erfaring knyttet til valget om å ta RLE, synskorrigerende linseoperasjon hos legene på Argus Syn.

Knut bestemte seg for å sjekke mulighetene for behandling etter at både hans sønn og datter hadde fått godt syn etter en laseroperasjon. De var begge svært fornøyde med behandlingen de hadde fått og oppfordret faren sin til å ta kontakt med klinikken.

Forundersøkelsen ga gode resultater

Den medisinske forundersøkelsen viste at Knuts øyne var godt egnet for synskorrigering. Han ble anbefalt en RLE operasjon. Dette er en hyppig utført og svært trygg metode for å behandle personer med aldersforandringer i synet. Denne operasjonen ville gjøre at Knut kunne møte fremtiden med et syn der han både ser godt på avstand, og kan lese uten briller. Dette var gode nyheter for en som ofte opplevde at han måtte lete etter brillene sine.

Skeptisk? Start med å kontakte Argus Syn!

Mange mennesker opplever det som skremmende og skulle gjøre en synskorrigerende operasjon. Knuts råd til disse er å kontakte Argus Syn for en uforpliktende forundersøkelse. Etter dette første møtet med klinikken fikk han god forståelse for hva det hele gikk ut på og han følte seg trygg. Han opplevde at legens grundige medisinske undersøkelse av øynene og ikke minst den gode informasjonen han fikk om behandlingen virket betryggende. Han uttrykker at han er er imponert over den saklige, rolige og nøkterne informasjonen han fikk. Dette ga meg et godt og solid grunnlag for avgjørelsen om å la synet mitt korrigeres, forteller han.

Vellykket RLE linseoperasjon og en enklere arbeidshverdag

Operasjonen gikk over all forventning og Knut forteller at han spesielt godt husker den hyggelige stemningen på operasjonsstua. De urolige nervene slapp raskt taket. Legen og sykepleierne var flinke til å skape en god atmosfære der han følte seg trygg og ivaretatt. Latteren satt løst og det hele føltes som det var overstått før han egentlig forstod at operasjonen hadde begynt. Knut rapporterer om en helt smertefri behandling.

Som ingeniør merker Knut Solberg at arbeidsdagen har blitt mye lettere etter synsoperasjonen. Han slipper å ta brillene av og på hele tiden og det er slutt på duggete og uklare brilleglass når han er ute. Det er ikke lenger problematisk å lese tabeller og annen liten skrift uten briller. Knut sier han føler at synet er blitt som i ungdommen og han er blitt fast leser av menyen når han er på restaurant og vennene har glemt lesebrillene.

Knut anbefaler ofte personer han møter å kontakte Argus for synsoperasjon.