Synskorrigerende laseroperasjon er et enkelt inngrep, som raskt gir deg klart syn på alle avstander. Du kan kvitte deg med brillene og, ikke minst, avslutte det kostbare linseabonnementet. Du får en enklere hverdag og du sparer penger – med andre ord, dobbel gevinst.

Linseabonnementet koster da bare noen hundrelapper i måneden?

Det virker kanskje både enkelt, praktisk og nødvendig, men sannheten er at linseabonnementet er en fast kostnad som vil fortsette til du velger å gjøre en endring.  I løpet av de neste 10 årene vil det koste deg 54.000 kroner dersom du i dag betaler 450 kr pr måned for dagslinsene. Og det uten at en eventuell prisstigning på abonnementet er tatt med i regnestykket. 

Laserkorrigering betaler seg allerede etter 5-6 år

Laserkorrigering er et trygt og enkelt inngrep og de aller fleste ser klart kort tid etter behandlingen. Allerede neste dag kan du gjøre dine vanlige aktiviteter, som å lese på skjermen, kjøre bil, gå på jobben osv. I tillegg får du den ekstra bonusen at du sparer penger! Etter noen få år, går regnestykket «i pluss» fordi du slipper å bruke penger til kjøp av briller og kontaktlinser,

Ingen ekstra kostnader etter synskorrigerende laserbehandling

Hos Argus Syn er all oppfølging inkludert i prisen du betaler, i hele 10 år etter laserbehandlingen

Erfarne øyeleger, markedets beste laserteknologi

Argus Syn har markedets mest avanserte lasermaskiner, som gjør at hver pasient blir korrigert med en individuelt tilpasset operasjon.  Med utgangspunkt i det som vil være den beste løsningen for hver enkelt pasient, benytter vi metodene Femto LASIK, ReLEx SMILE, SmartPulse, NoTouch eller ASA. Hva som vil være den beste behandlingsmetoden for den enkelte, blir kartlagt gjennom en grundig medisinsk forundersøkelse, der både øyelege, optiker og sykepleier har en viktig funksjon.

Vi gir råd, du bestemmer

Som pasient vil du få god informasjon om våre vurderinger – inkludert anbefalt metode – før du bestemmer deg for å gjennomføre laserkorrigeringen. Du får også god Informasjon om ulike finansieringsløsninger. Du kan for eksempel, som mange velger, fordele kostnaden over to år med rentefri nedbetaling.

Uansett om du betaler alt kontant, deler opp eller velger nedbetaling på 24 eller 36 måneder – over tid sparer du mer og mer sammenlignet med å abonnere på dagslinser.

Kontakt oss i dag

En uforpliktende medisinsk forundersøkelse med øyelege, optiker og sykepleier er ditt første steg på veien mot et liv hvor du ser godt og kan kvitte deg briller og kontaktlinser. Resultatene fra forundersøkelsen vil avgjøre om du egner deg for synskorrigerende behandling, og eventuelt hvilken behandlingsform som vil gi best resultat for deg og ditt syn.

Klikk her og ta kontakt med oss, så finner vi en time til deg