Behandlinger

Få naturlig godt syn

Er du lei av briller eller kontaktlinser? Eller av lesebrillene som skal av og på hele tiden? Argus Syn tilbyr alle tilgjengelige behandlinger for å oppnå varig godt syn. Besøk oss for en uforpliktende forundersøkelse og vi finner den behandlingsmetoden som passer deg og dine øyne.

Laseroperasjon

Laseroperasjon er en fellesbetegnelse for behandlinger der man benytter laser for å justere hornhinnekrummingen. Synsfeil blir korrigert og pasienten ser klart og godt. På denne måten behandles nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn.

LES MER »

Linseoperasjon

Er du lei av lesebrillene? Hos Argus Syn opererer våre erfarne kirurger inn kunstige linser slik at pasienten får godt syn både på avstand og nært. Vi korrigerer alderssyn, nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner med linseoperasjon. Linsene som legges inn er av meget høy kvalitet og er tilpasset den enkeltes behov. Argus Syn har vært en pioner i Norden innen denne typen behandlinger og vi har mange glade og fornøyde pasienter.

LES MER »

Grå stær operasjon

Våre linsekirurger har lang erfaring med gråstær operasjoner. Vi har kort ventetid på behandling. Henvisning er ikke nødvendig.
Man kan også kombinere gråstæroperasjon med operasjon for å slippe briller og kontaktlinser.

LES MER »

Privat øyelegetime

Hos Argus Syn får du time hos erfarne og dyktige øyeleger med kort ventetid. Den moderne og trivelige klinikken ligger sentralt plassert i Lille Grensen 5, i hjertet av Oslo, rett ved T-banestasjonen. Du trenger ikke henvisning.

LES MER »

Øyelokkoperasjon

Mange har så mye overskudd av hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet. En øyelokk-operasjon vil kunne gi betydelig bedring av denne tilstanden. Øyelokkplastikk er en av de vanligste utførte plastiske operasjoner.

LES MER »

Fluer i øyet /floaters

”Spindelvev eller fluer i øyet” (floaters) kan nå behandles effektivt og sikkert med laserbehandling. Argus Syn er den eneste klinikken i Norge som tilbyr behandling av floaters med laser.

LES MER »

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.