Erik Hofmann har fått ett brillefritt liv etter laseroperasjon av øynene

Referanser

Det er helt utrolig hvor greit behandlingen gikk. Etter laseroperasjonen ser jeg bedre enn noen gang og jeg har f��tt et fantastisk overskudd.

Erik Hofmann hadde slitt med dårlig syn i mange år før han kom til Argus Syn og gjennomførte en synskorrigerende laseroperasjon. Allerede i 12 årsalderen begynte han å se dårlig. Det viste seg at han hadde en kombinasjon av flere ulike synsfeil. Øynene hadde også ulikt syn. Han var nærsynt på det ene og langsynt på det andre. På toppen av dette hadde han skjeve hornhinner.

– Irriterende å bruke briller

Erik ble aldri fortrolig med brillene sine. Han opplevde at de stadig var i veien og han syntes heller ikke at han så tilstrekkelig godt med dem. Brillene var kort og godt et lite egnet hjelpemiddel og ofte til bry for den aktive ungdommen. Håndballspillingen, som han tidligere drev med, måtte han til slutt legge på hylla. Siden han slet med brillebruken, bestemte han seg for å prøve kontaktlinser. Men heller ikke dette fungerte. Han forteller oppgitt at han testet hele åtte ulike typer linser uten at det gikk bra. De var ubehagelige å ha på. I tillegg var det et problem at de stadig falt ut.

– Forundersøkelsen ga gode resultater

Det var derfor med stor forventning Erik kom til Argus Syn første gang. Han hadde fått klinikken anbefalt og bestemte seg for å bestille en forundersøkelse for å sjekke om han var kandidat for synsoperasjon. Han uttrykker at han i dag er utrolig glad for at han bestemte seg for å gjennomføre en laseroperasjon og at hans livskvalitet er blitt en helt annen. Lovordene sitter løst når han snakker om opplevelsene hos Argus, både operasjonen og oppfølgingen etterpå var topp. En smilende Erik forteller om et team av imøtekommende, profesjonelle, effektive og ikke minst omsorgsfulle leger og sykepleiere. Han er strålende fornøyd.

Erik synes det er helt utrolig hvor greit behandlingen gikk. Det var ingen smerter hverken under eller etter operasjonen. Allerede i bilen på vei hjem begynte synet å klarne og han sitter igjen med at det hele var en overraskende god opplevelse.

– Laseroperasjonen ga meg et ett brillefritt og mye enklere liv

En fornøyd Erik avslutter: Jeg har endelig overskudd! Og jeg ser bedre enn jeg noen gang har gjort. Før operasjon var jeg utslitt hver ettermiddag. Etter skoletid måtte jeg alltid legge meg nedpå. Nå blir jeg ikke lenger sliten utover dagen. Også skolehverdagen er uendelig mye bedre. Nå som jeg faktisk kan se hva som skjer foran i klasserommet er det en glede å være med på undervisningen. Det er dessuten deilig å kunne kjøre bil uten synsproblemer. Dette var slitsomt tidligere. Jeg var pålagt å bruke briller, noe som ikke fungerte for meg. Nå kan jeg med god samvittighet nyte frihetsfølelsen av en biltur uten å bekymre meg for synet mitt.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill øyelegetime uten henvisning