Etter at hun tok laseroperasjon kunne Anne Marie endelig svømme under vann med øynene åpne!

Referanser

Sykepleier Anne Marie Samskott stråler i mot meg. I sommer har jeg sett den vakre naturen under vann for første gang på 15 år, det var fantastisk, forteller hun. Man skal aldri bagatellisere alvorligheten av en laseroperasjon, men likevel vil jeg anbefale laseroperasjon av øynene på det varmeste. Min erfaring fra forundersøkelsen og laseroperasjonen hos Argus Syn var i alle fall kun positiv.

Anne Marie Samskott begynte med briller allerede fra 5 års alderen. Det var litt ”kult” i starten, men det gikk fort over. Noen år senere gikk hun over til kontaktlinser. Det gikk stort sett greit, men det var upraktisk og dyrt.

Jeg vurderte lenge laserbehandling av øynene, men jeg syntes det virket for skummelt. Da en kollega noen år senere anbefalte synsoperasjon hos Argus, bestemte jeg meg for å sjekke muligheten.

Følte seg trygg på seriøsiteten og kvaliteten hos Argus Syn

Jeg valgte Argus Syn fordi jeg følte meg trygg på seriøsiteten og kvaliteten der. Øynene er så viktige, at for meg var det aldri aktuelt å ”shoppe rundt” for å finne best mulig tilbud. Forundersøkelsen gikk greit og jeg syntes prisen for behandlingen var som forventet.

Jeg opplevde klinikken som profesjonell, ren og ryddig. Man kommer inn i et trivelig miljø i moderne lokaler. Spesielt vil jeg fremheve den gode samtalen under forundersøkelsen. Her var man i alle fall ikke på samlebånd! Jeg fikk raskt hjelp og personalet viste fleksibilitet og imøtekommenhet. I korthet kan jeg si at totalinntrykket var kvalitet fra ”a til å”.

Det er gått syv år siden min kollega ble laseroperert og hun er stadig like fornøyd. Min forberedelse hadde først og fremst vært på det mentale plan og jeg var endelig klar til å gjennomføre en laseroperasjon.

Dagen operasjonen dro Anne Marie, som arbeider som rådgiver i Fagforbundet, på jobbreise til Bodø. Turen gikk greit. Jeg var ikke plaget av øynene. Og, så gikk jeg raskt til anskaffelse av solbriller. Det var gøy.

Anne Marie er glad i å reise, sykle, svømme og å gå på turer i skog og mark. For noen år siden var hun i Guatemala. Da de planla å forlenge turen ble det nesten umulig. Det var bare flaks at vi fant en linsebutikk. Det er utrolig deilig at jeg nå ikke må planlegge og huske å ta med nok kontaktlinser når jeg er på farten. Det er også godt å slippe kløen og svien som kontaktlinsene gir.

Hverdagen er blitt mye mer praktisk og behagelig enn tidligere. Jeg har ingen synsplager. Tenk at det skulle være så enkelt å få 100% godt syn!

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill øyelegetime uten henvisning