Les hvordan den synskorrigerende laseroperasjonen har endret Cecilies hverdag

Referanser

Jeg heter er Cecilie Eide. Jeg er 23 år gammel og jobber som hårstylist i Jan Thomas’ studio. I hverdagen bruker jeg briller så å si hele tiden. Jeg har et yrke hvor jeg gjør veldig mye forskjellig, så brillene henger ofte rundt halsen og så må de ofte på igjen. Jeg kom til det punktet hvor jeg ble ganske lei av å bruke briller. Da jeg fikk anbefalt laseroperasjon hos Argus Syn av både familie og kollega tok jeg kontakt med klinikken. Jeg ble tatt imot veldig bra.

Tilbake på jobb dagen etter laseroperasjonen

Det hele startet med en forundersøkelse og jeg ble godkjent for å få ta en laseroperasjon. Jeg ble så glad, bare den tanken på å slippe og bruke briller hver dag var nesten ikke til å tro. Uansett om jeg skal sitte ved datamaskinen eller stelle hår, så vet jeg bare at livet mitt kommer til å bli så mye bedre.
Jeg var tilbake på jobb dagen etter laseroperasjonen. Nå synes jeg det er en fryd å stå og jobbe uten å måtte bruke briller. Og spesielt er det deilig å  komme hjem fra jobb uten hodepine. Det å kunne sette seg ned ved datamaskinen eller se film det er blitt deilig. Og jeg angrer faktisk på at jeg ikke har gjort dette før.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill øyelegetime uten henvisning