– Ser perfekt uten briller etter laseroperasjon

Referanser

Om du er på jobb, leser, ser TV eller har en aktiv fritid og samtidig bruker briller eller kontaktlinser har du sikkert mer enn én gang vurdert en laseroperasjon av øynene. Du har kanskje til og med lest litt om det, men ikke helt bestemt deg? Hos Argus Syn får du grundig informasjon om hva en laseroperasjon innebærer. Grunnlaget for en trygg synskorrigerende behandling ligger i den medisinske forundersøkelsen.
Øyelege hos Argus Syn, Willy Pettersen, forteller at det er mange fordeler med å operere seg:

– I jobbsammenheng er det for mange problematisk å være avhengig av briller og linser. Yrker som kan være spesielt utsatte er piloter, politi, brannmannskap, de som må bruke vernebriller, håndverkere etc. Briller er også i veien når man driver med sport og andre fritidsaktiviteter.

Vi hører ofte fra våre pasienter at livskvaliteten har økt betraktelig etter laseroperasjonen. Friheten de føler ved å kunne se uten briller eller kontaktlinser er stor!

– Laseroperasjonen av synet mitt er den beste investeringen jeg har gjort

Pasienter som tidligere var fullstendig avhengige av briller og kontaktlinser forteller at livet har blitt forandret etter laseroperasjonen.

Lill Davidsen er i femtiårene. Hun lever et aktivt liv og har variert jobberfaring – både som lærer, personalkonsulent og flyvertinne. Hun så stadig dårligere og i 45-årsalderen måtte hun også begynne med lesebriller, noe hun syntes var slitsomt. Etter anbefaling fra en kollega bestemte hun seg for å ta kontakt med Willy Pettersen og fikk korrigert alderssynet sitt.

“Jeg har en helt annen livssituasjon nå. Jeg synes det er deilig å slippe briller og linser og jeg kjenner jeg har en helt annen hverdag etter synskorrigeringen. Dette synes jeg har gått over all forventning.”

– Jeg ville gjort det samme igjen

Pettersen nevner også den mentale faktoren, det å ikke være avhengig av hjelpemidler for å kunne fungere og gjøre det man har lyst til.
– Du har jo de som ønsker et mer aktivt liv – som driver sport og fritidsaktiviteter der hverken briller eller kontaktlinser er aktuelt å bruke.

38 år gamle Jo Simen Skog er en av disse. Han hadde i flere år brukt briller som var et problem når han holdt på med idrettsaktiviteter. Han brukte også to år og mye tid og penger på å prøve og feile med kontaktlinser, før det ble konkludert med at øyefasongen hans ikke egnet seg.

“For meg var en laseroperasjon av øynene akkurat det jeg trengte. Valget falt på Argus Syn etter en konsultasjonstime.

Det er nå ca. 10 år siden operasjonen og jeg ser fortsatt like godt. Det er deilig å ikke være avhengig av briller eller linser. Synsoperasjonen har vært midt i blinken for meg og jeg er veldig fornøyd med valget jeg tok. Jeg er fremdeles veldig aktiv og som superbirkebeiner (sykkel, løping og langrenn) er det fantastisk å ikke skulle tenke på å bruke briller. Jeg ville gjort det samme igjen!”

– Dette skulle jeg gjort for lenge siden

De fleste som har gjennomført en øyeoperasjon forteller at å ha skarpt syn hele tiden har gitt dem økt livskvalitet, sier Pettersen.
– Den vanligste kommentaren jeg får er “dette skulle jeg gjort for lenge siden”. Dette sier 90 prosent av pasientene. Det store flertallet er utrolig positive og fantastisk fornøyde i etterkant og synes de har fått et nytt liv.

Vil du også ha et nytt liv uten briller og kontaktlinser? Det første steget til uavhengighet starter her.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse