Vår sykepleier følte seg i trygge hender under hele laseroperasjonen

Referanser

Katrine Enge Torp ser i dag like godt som hun gjorde rett etter at hun tok laseroperasjon hos Argus for 10 år siden. Hun har vært en viktig medarbeider i klinikken i 12 år og kjenner virksomheten ut og inn. I tillegg til å være ansvarlig for koordineringen og arbeidet på operasjonsstuene, er Katrine ansvarlig for klinikkens kvalitetsarbeid. Argus ble ISO – sertifisert i 2004 og var en foregangs-klinikk i Norge innenfor dette området. – Jeg jobber blant annet med systematisk avvikskontroll og kontinuerlig forbedring av rutinene for å tilfredsstille pasientenes trygghet og forventninger samt myndighetenes krav, forteller Katrine.På fritiden jobber Katrine som gruppeinstruktør på SatsElixia. Hun er også småbarnsmor med to aktive gutter. Hverdagen uten briller er absolutt å foretrekke, sier Katrine med et stort smil der hun farer forbi.

Valgte laseroperasjon

Før Katrine ble operert var hun plaget av briller som stadig var i veien og gjentagende hodepine, noe som gjorde henne lettere sliten. Da hun hadde jobbet hos Argus et par år bestemte hun seg derfor for kvitte seg med brillene for godt. Daglig så hun den spontane gleden og entusiasmen hos nyopererte pasienter. Nå var det hennes tur.

Etter en grundig forundersøkelse ble det klart at Katrine egnet seg for en synskorrigerende laseroperasjon. Hun følte seg rolig og avslappet under behandlingen. Katrine hadde assistert ved utallige operasjoner sammen med øyelege Willy Pettersen og visste at hun var i trygge hender.

Hos Argus Syn opereres de ansatte

Mange pasienter synes det er betryggende å høre at alle ansatte hos Argus Syn, som har hatt behov for det, er blitt synsoperert. Øyelege Willy Pettersen forteller at han gjennom årene har behandlet mange av sine kolleger og ansatte samt venner og familie. Katrine Enge-Torp og øyelege Willy Pettersen, som begge har operert synet, anbefaler varmt behandlingen til andre. Synsoperasjonen har gitt oss langt bedre livskvalitet og en lettere hverdag.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse