Med linseimplantat kan store synsfeil, langsynthet, nærsynthet og skjeve og/eller tynne hornhinner korrigeres. Synskorrigerende ICL operasjon er en god behandlingsmetode for pasienter med store synsavvik eller som av andre årsaker ikke egner seg for laseroperasjon. 

Det er ikke alltid laseroperasjon passer pasienten, og i slike tilfeller kan linseimplantat være løsningen. Linseimplantat, som et alternativ til laseroperasjon, er svært effektivt for å korrigere store synsfeil og skjeve hornhinner.

Medisinsk forundersøkelse

Hensikten med den medisinske forundersøkelsen er å finne ut om du egner deg for permanent synskorrigering og hvilken behandlingsmetode som vil være den beste for deg. Forundersøkelsen er en grundig uforpliktende gjennomgang av alle forhold knyttet til synet og øynene dine.

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Når vi korrigerer synet med linseimplantat legger vi inn en kunstig linse (phakic lens) mellom iris (regnbuehinnen) og øyets naturlige linse. Disse er mye mindre enn vanlige kontaktlinser, men fungerer på samme måte ved å gi pasienten et korrigert syn uten behov for å bruke briller eller kontaktlinser. Å legge inn linseimplantat er en enkel, trygg og smertefri behandling som vanligvis tar ca. 15 minutter per øye, og vi behandler begge øynene samme dag.  

Hvordan blir resultatet?

Etter operasjonen vil pasienten raskt merke et nytt og skarpt syn, selv i tilfeller med store korreksjoner. Synet gjenopprettes raskt, og de fleste føler seg klare til å leve som normalt en til to dager etter operasjonen.

Prisliste

Kvaliteter ved Argus Syn som sikrer din trygghet

For å sikre den beste behandlingen har vi hos Argus Syn samlet de mest erfarne øyelegene, sykepleierne og optikerne innen fagfeltet synskorrigerende kirurgi. 

 • Lang erfaring i Norge
 • All kompetanse på ett sted
 • Frie kontroller så lenge du har behov, opp til 5 år
 • Alle kompletterende behandlinger er inkludert
 • Direktenummer til din kirurg 7 dager i uken, hvis du er bekymret etter operasjonen

Ønsker du mer informasjon?

  Bestill medisinsk
  forundersøkelse

  Legg igjen ditt telefonnummer,
  så tar vi kontakt for en time som passer!