Grunnlaget for en trygg og vellykket synskorrigerende behandling ligger i forundersøkelsen

Hensikten med den medisinske forundersøkelsen er å finne ut om du egner deg for permanent synskorrigering og hvilken behandlingsmetode som vil være den beste for deg.

Forundersøkelsen er en grundig uforpliktende gjennomgang av alle forhold knyttet til synet og øyene dine. Du vil møte vårt medisinske team som består av optiker, øyelege og sykepleier. I løpet av konsultasjon måler og undersøker vi alle forhold i øyet ditt. Måleresultatene benyttes senere når vi gjør selve synskorrigeringen.

Dersom øynene dine egner seg for synskorrigerende behandling vil det være reservert tid for en samtale mellom deg og en av våre sykepleiere. Du vil bli satt inn i hva den aktuelle behandlingen innebærer. Du vil også få god anledning til å stille eventuelle spørsmål du måtte ha. Dette gjør vi for at du skal føle deg fullstendig trygg på hva som skal skje og for at vi skal bli kjent med deg som pasient.

Kampanje

Spar opptil 2900 på forundersøkelse og laseroperasjon

Akkurat nå får du en grundig medisinsk forundersøkelse til kr 200,- (ord. 1100,-) Spar kr. 2000,- på laseroperasjon av øynene.

Bestill forundersøkelse

Veien til å bli fri fra briller og linser

1. Før forundersøkelsen

For at resultatet av forundersøkelsen skal bli så bra som mulig, er det optimalt om du ikke bruker kontaktlinser de siste 5 dager før undersøkelsen. Noen få personer anvender såkalte linser. Disse kontaktlinsene bør man unngå å benytte de fire siste ukene i forkant av forundersøkelsen. Hvis du har problemer med å få til dette, er du velkommen til å ringe oss slik at vi finner en løsning for deg.

Under en medisinsk forundersøkelse vil de fleste få øyedråper som utvider pupillene. Det kan føre til at du midlertidig ser dårligere enn vanlig. Du bør derfor la bilen stå hjemme denne dagen. Ta gjerne med deg brillene dine og eventuelt tidligere synsprøveresultater om du har det.

2. Optiske målinger og bilder

Undersøkelsen starter med at en av våre erfarne optikere tar ulike bilder og målinger av øynene og synet ditt. Noen av disse målingene er du kanskje kjent med tidligere fra din optiker, men i tillegg tas det målinger med avansert utstyr beregnet for synskorrigerende behandlinger.

Målingene gjøres for at vi skal være trygge på at alt ligger til rette for en synskorrigerende behandling. I tillegg ønsker vi å kartlegge hvilken behandlingsmetode som vil være den beste for dine øyne.

3. Grundig sjekk av øyelege

En av våre øyekirurger vil gjøre en grundig medisinsk sjekk av øynene dine. Han vil også vurdere de ulike bildene som er tatt og lytte til dine forventninger før han beslutter hvilken synsoperasjon vi kan anbefale deg. Hos Argus Syn vil du på forundersøkelsen bli undersøkt av både en optiker med spesialkompetanse innen synskorrigerende behandling og en av våre erfarne øyekirurger.

Etter den  medisinske forundersøkelsen har vi dermed kartlagt alt som er nødvendig for å gjøre en trygg synskorrigerende behandling. Vi har gjort alle målinger av  synet  og øynene dine og utelukket at du har noen sykdommer eller andre helsemessige forhold som er til hinder for varig synskorrigering. 

4. Informasjonssamtale med sykepleier

Dersom øynene dine egner seg for synskorrigerende behandling vil det være reservert tid for en samtale mellom deg og en av våre erfarne sykepleiere. Du vil bli satt inn i hva behandlingen innebærer. Du vil også få anledning til å stille alle spørsmål du måtte ha. Vi ønsker å bli kjent med deg som pasient. Og vi er opptatt av at du skal føle deg fullstendig trygg på det som skal skje.  

5. Sett opp time for operasjon

Dersom du har bestemt deg for synsoperasjon, kan vi reservere tid for dette før du drar hjem fra forundersøkelsen. Den medisinske forundersøkelsen er for øvrig helt uforpliktende og du kan selvfølgelig vente med å ta avgjørelsen om ønsket varig synskorrigering eller ikke.

  Bestill medisinsk
  forundersøkelse

  Legg igjen ditt telefonnummer,
  så tar vi kontakt for en time som passer!

  Har spørsmål vedrørende behandling?

  Kontakt Argus Syn