Hvorfor velge Argus Syn

Bestill medisinsk forundersøkelse for synsoperasjon

Kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel hos Argus Syn

Lengst og bredest erfaring i Norge

Legene hos Argus Syn har vært pionerer i Norden både innen synsoperasjoner med laser og linser. Øyelege Willy Pettersen åpnet klinikk for laseroperasjon av øyne for mer enn 30 år siden. Klinikken benytter sykepleiere og optiker med mer enn 15 års erfaring hos Argus Syn innen dette feltet.

Høy kompetanse og kvalitet i alle ledd

Legene hos Argus Syn er til en hver tid oppdatert på det nyeste innen synskorrigerende kirurgi og blir ofte referert til i media. Alt behandlingspersonell hos Argus Syn er offentlig godkjent helsepersonell. Som pasient på klinikken vil legen følge deg gjennom alle ledd i behandlingen , fra forundersøkelsen til etterkontroller. Det blir satt av god til til grundig medisinsk kartlegging og informasjon slik at alle behov blir ivaretatt.

All kompetanse og beste teknologi på ett sted

Vår filosofi er at det er en styrke og til det beste for pasientene at man samler de dyktigste fagfolkene og det beste utstyret på ett sted. Vi mener dette sikrer den tryggeste behandlingen og de beste synsresultatene.

Hos Argus Syn møter du de legene som har lengst erfaring i Norge innen alle metoder for synskorrigerende kirurgi. Sykepleierne og optikerne har også ledende kunnskap innen feltet. De har alle vært tilknyttet Argus siden tidlig på 2000 tallet.

Argus Syn har de aller nyeste og mest avanserte lasermaskiner og undersøkelsesutstyr. Klinikken har investert i totalt ny maskinpark i løpet av de to siste årene.

All oppfølging etter operasjonen er inkludert så lenge du har behov, opp til 5 år

Normalt vil det være tilstrekkelig med 3 kontroller etter operasjonen. Det kan være behov for oppfølging utover dette. Da fortsette vi med kontroller og eventuelle etterbehandlinger frem til både pasienten og legen er fornøyd med resultatet.

Alle nødvendige etterbehandlinger er inkludert i operasjonshonoraret

Eksempler på dette er kostnadsfri laserjustering etter en linseoperasjon eller laseroperasjon i de tilfellene hvor en slik ekstra behandling kan gi enda bedre syn.

Kontakttelefon til kirurgen 7 dager i uken, hvis du er bekymret etter operasjonen

Alle pasienter som er operert hos Argus Syn, får tildelt telefonnummer til legen som utførte behandlingen. Hvis det skulle oppstå tvil eller bekymring, er legen tilgjengelig på telefon for råd og hjelp.

Omsorg, trivsel, trygghet og fornøyde pasienter hos Argus Syn

Klinikken er kjent for sin varme og trygge atmosfære. Du møter et hyggelig og serviceinnstilt team med et ”glimt i øyet”, som står klare til å ta vare på deg og dine behov.

Øyelegene hos Argus Syn har operert tusenvis av fornøyde pasienter. Et vanlig utsagn etter operasjonen er:
«Jeg angrer på at jeg ikke gjorde dette tidligere».

Det beste tekniske utstyret gir “skreddersydd” behandling

Klinikken har det nyeste og mest avanserte utstyret for kartlegging av øynene og gjennomføring av synskorrigerende behandling både med laser og linser. Klinikken tilbyr alle ulike varianter av synsoperasjoner. Det tilbys derfor optimalt tilpasset behandling til den enkelte pasients behov.

ISO sertifisert klinikk

Klinikken er ISO sertifisert i henhold til ISO 9001:2015 og har fokus på sikkerhet, kontinuerlig kvalitetskontroll og kvalitetsutvikling. For å opprettholde sertifiseringen blir klinikken revidert hvert år av Dovre sertifisering.

Kort ventetid

Argus Syn har kort ventetid for sine pasienter. Dette gjelder både for dem som planlegger synskorrigerende behandling, grå stæroperasjon og for dem som trenger time eller kontroll hos øyelege.