Alderssyn

Alderssyn

Behandling av alderssyn med Premiumlinser

I alderen 45 -50 får mange mennesker problemer med å se klart når de skal lese. Behov for lesebriller er ofte kombinert med behov for briller for å se klart på langt hold. Dette problemet kan man løse ved en enkel operasjon i øyets naturlige linse. Dette kalles RLE (refractive Lens Exchange). Ved denne operasjonen får man satt inn en linse, som korrigerer synet både på avstand og nær.  Dette er en operasjon der erfaring, kompetanse og nøyaktighet er avgjørende for resultatet. Det er derfor viktig å velge en klinikk med dyktige kirurger, som har lang erfaring og gode referanser innenfor dette feltet.

Les mer om linseoperasjon her

Behandling av alderssyn med laseroperasjon

For noen pasienter med alderssyn kan behandling med laser være en god løsning. Man korrigerer et øye til godt avstandssyn og det andre til lesesyn. På den måten får pasienten  klart syn både på avstand og på nært hold. Dette kalles monovision. Det testes grundig ut på forhånd hvem som egner seg for denne behandlingen.

På den grundige medisinske forundersøkelsen vil vi finne ut hva som vil være den mest optimale behandlingsmetoden for den enkelte.

Les mer om laseroperasjon her

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.