Jeg var vant til å se godt, det hadde jeg gjort hele livet. Men så kom behovet for lesebriller, som ble en ubehagelig overgang. Jeg fant raskt ut at det passet dårlig sammen med mitt aktive liv å være avhengig av briller til enhver tid, forteller Erik om hverdagen før han tok laseroperasjon hos Argus Syn.

Den tidligere profilerte fotballspilleren er fortsatt en svært aktiv mann. Sykling og fotball en viktig del av treningshverdagen. Synsproblemene, som naturlig kom med alderen, gjorde at jeg fikk problemer med å lese og å se klart på nært hold. Blant annet kunne jeg ikke lenger bruke sykkelcomputer når jeg var ute og trente og det var umulig å se pulsklokken. Jeg trengte absolutt hjelp mot langsyntheten min.

Jeg er stadig på farten på ulike arenaer. Hvis jeg hadde glemt brillene ble jeg helt hjelpeløs. Det oppsto stadig flere frustrerende og irriterende situasjoner.

Bestemte seg for å ta grep

Vi var tre venner som alle ønsket å sjekke muligheten for å utføre en laseroperasjon av synet. De to andre var raskere enn meg og da begge sterkt anbefalte Argus Syn ble ikke valget vanskelig. Kompisene mine var svært godt fornøyd både med selve behandlingen og ikke minst resultatet etterpå.

Det finnes flere årsaker for hvorfor valget mitt falt på Argus Syn for laseroperasjon av synet, men det mest sentrale var helt klart erfaringen og kunnskapen hos legene og personalet samt kvaliteten på utstyret ved klinikken jeg skulle velge.

For å oppsummere kan jeg si følgende om min erfaring med Argus Syn og utførelsen av laseroperasjonen:

Legene, optikerne og sykepleierne var alle hyggelige og profesjonelle. Klinikken bar preg av å være velorganisert og effektiv. Personalet hadde høyt kunnskapsnivå og jeg opplevde at det var kvalitet i alle ledd. Jeg visste at Argus hadde de øyekirurgene som har lengst og bredest erfaring innen synskorrigerende laseroperasjoner og at klinikken er den i Norge, som har den nyeste og mest avanserte laseren. Det var også et kvalitetstegn at alle sykepleierne og optikerne hadde jobbet i klinikken i mer enn 10 år. Jeg møtte et godt samkjørt team og følte meg trygg fra første stund.

Jeg opplevde at laseroperasjonen gikk veldig raskt og greit. Behandlingen var helt smertefri. Etter inngrepet hadde jeg en times tid med ubehag. Etter det var alt fint.

Min konklusjon er at det er fantastisk å oppnå å få godt syn med en så rask, enkel og smertefri prosedyre.

I dag ser jeg klart og godt – uten briller overhode.