FRA STERKT NÆRSYNT TIL NORMALT SYN MED LASEROPERASJON

Laseropererasjon

Allerede som barn hadde Hicham Okda dårlig syn fordi han var født sterkt nærsynt. Problemet med synet økte med årene.  Da han som voksen endte opp med nærsynthet på -13 var det nesten utenkelig at det fantes metoder som kunne rette opp hans store synsfeil. Redningen ble laseroperasjon hos Argus Syn.

Høsten 2013 bestemte Hicham seg for å sjekke muligheten for synsoperasjon. Han søkte på nettet og fant hjemmesidene til Argus Syn. Etter å ha lest om de ulike behandlingene klinikken tilbyr vokste håpet om at han for første gang kunne få et liv med godt syn.

Laseroperasjon ble begynnelsen på et nytt liv

Hicham startet med å bestille en medisinsk forundersøkelse hos Argus Syn, noe han beskriver som begynnelsen på sitt nye liv. Han ble grundig undersøkt av både lege og optiker. Ulike behandlingsalternativer ble nøye vurdert frem og tilbake. Konklusjonen ble at laserbehandling ville være det beste og tryggeste alternativet for han.

Dagen for behandling kom og Hicham sier han gledet seg stort. Tanken på å gå fra å være sterkt nærsynt til å få normalt syn var mer enn han hadde turt å håpe på. Etter laseroperasjonen ga Hicham uttrykk for sin begeistring og glede av Dr Willy Pettersen, øyelegen hos Argus Syn som utførte synsbehandlingen. Han uttrykte stor tillit til Pettersens faglige vurderinger og er imponert over selve operasjonen og oppfølgingen som fulgte etter behandlingen.

Gevinsten har vært enorm

– Det var overhodet ingen smerter under behandlingen. Med det samme jeg satte meg opp etter inngrepet så jeg godt og det ble bedre og bedre for hver dag som gikk. I dag, bare noen uker etter synskorrigeringen, er det en strålende fornøyd Hicham som forteller om en ny hverdag. Jeg ser bedre enn jeg noen gang gjorde med kontaktlinser. Ikke hadde jeg smerter etter operasjonene heller. Både i mitt private og profesjonelle liv har gevinsten vært enorm.

Hicham jobber som kokk og sier arbeidsdagen er mye enklere nå som han slipper å forholde seg til kontaktlinsene som ga han mye besvær. Det sier seg selv at briller med styrker på -13 ikke er å trakte etter. Gleden over å kunne se familiemedlemmene straks han slår opp øynene om morgenen er også ubeskrivelig stor sier han med et stort og gledelig smil.

Hicham vil på det varmeste anbefale laseroperasjon hos Argus Syn til dem som ønsker å få en lettere hverdag uten briller eller kontaktlinser. Måten han ble ivaretatt og behandlet på, får han til å omtale Willy Pettersens team som en sammensveiset familie. Han er utrolig takknemlig for den faglige tryggheten, servicen og ikke minst omtanken han opplevde der.

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.