Hjarle Sundgården tok synskorrigerende laseroperasjon hos Argus etter anbefaling fra en kollega

Laseropererasjon

Jeg kontaktet Argus Syn etter en anbefaling fra en kollega. Gjennom hele livet hadde jeg sett klart uten briller eller linser, men etter hvert begynte jeg å merke at lesesynet ble dårligere. Det var slitsomt å oppleve at jeg ikke lenger kunne klare meg uten briller, forteller Hjarle om tiden før han tok laseroperasjon hos Argus Syn.

Fikk god oppfølging underveis

Til tross for at jeg ved en annen klinikk fikk vite at det var vanskelig å behandle meg, valgte jeg å følge rådet jeg fikk hos Argus Syn. Undersøkelsen hos Argus var mye mer omfattende og grundig enn på det første stedet jeg var, forteller Hjarle.

Spesielt positivt var det at øyekirurgene var involvert i forundersøkelsen og oppfølgingen underveis. Servicen, oppfølgingen og informasjonen jeg fikk var også en helt annen enn hva jeg hadde blitt møtt med på den første klinikken jeg dro til. Argus Syn er preget av vennlighet og et personale som strekker seg for at du skal få det best mulig.

Laseroperasjonen gikk veldig greit. Allerede dagen etter var jeg igjen i full vigør. Brillene mine er nå gjemt i en skuff og hverdagen har blitt mye enklere. Jeg vil på det varmeste anbefale Argus Syn dersom du vurderer synskorrigerende laseroperasjon.

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.