Det er en strålende fornøyd ung dame jeg møter hos Argus Syn i dag. Hun har vært på kontroll etter laseroperasjon i vår og sier hun ikke kunne vært mer fornøyd. ”Livet uten briller og kontaktlinser er helt topp”.

Azul Delfina var nærsynt og hadde skjeve hornhinner før hun ble behandlet for laseroperasjon av øynene. Hun sier hun hadde innfunnet seg med at hun hadde dårlig syn og at dette kompliserte hverdagen hennes. Som et eksempel forteller hun om en gang hun skulle delta på kurs i vindsurfing. «Hvis jeg hadde blitt truffet av en litt krevende bølge ville kontaktlinsene falt ut», sier hun. Hun måtte derfor skrinlegge kurset.

En dag fortalte en venn om at han hadde vært på forundersøkelse på Argus Syn. laseroperasjonen var bestilt og han gledet seg til å bli kvitt brillene. Azul Delfina fulgte med på hva som skjedde med han. Hun ble imponert – fordi laseroperasjon ikke var farlig: ”Dagen etter behandlingen var han på jobb igjen!” Hun opplevde begeistring på hans vegne. Kanskje var det håp for at også hun kunne slippe brillene? Azul Delfina bestilte time til forundersøkelse. Hun forteller at hun følte seg trygg gjennom hele konsultasjonen. «Jeg opplevde virkelig å bli tatt vare på», sier hun. Spesielt trekker hun frem det positive ved at alt personale hos Argus Syn, i tillegg til å være profesjonelle til fingerspissene, var hyggelige, blide og omtenksomme. Hun følte at hele personalet ville hennes beste. Les om andres erfaringer med laseroperasjon av øyne.

Også operasjonsdagen gikk over all forventning. Azul Delfina synes det er helt ufattelig at man kan få nytt syn i løpet av noen få minutter, og uten ubehag! Etter laseroperasjonen dro hun hjem, sov noen timer og våknet med klart syn. Hun forteller at opplevelsen av å se landskapet rundt seg sylskarpt og klart gjør omgivelsene vakrere enn noensinne. ”Plutselig kan jeg se detaljer jeg aldri har sett før.” Med andre ord ble det ingen komplikasjoner etter laseroperasjon. Azul Delfina er en av flere som forteller synet etter laseroperasjonen er bedre og skarpere enn noen gang. Med briller og linser så hun ikke så klart og tydelig som hun ser i dag.

I forkant av laseroperasjonen gikk Azul Delfina gjennom alle kostnadene hun hadde til kjøp av briller, kontaktlinser og for øyesjekker. Regnestykket viste klart at laserbehandling av synet også er en god investering rent økonomisk.

«Jeg anbefaler laserbehandling av øynene hos Argus Syn hver gang jeg møter noen som bruker briller», sier Azul Delfina. ”Gleden over å se godt, kunne gjøre ting spontant og den økte livskvaliteten jeg har fått, er ubetalelig.” Azul Delfina roser også klinikken for oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Hun har vært på kontroller og har også ringt klinikken en gang hun lurte på noe. Hun sier det har vært trygt å oppleve at personalet har møtt henne positivt til enhver tid, både før og etter behandlingen.

Lurer du på hva dine muligheter er ved laseroperasjon av øynene? Klikk her og kontakt oss for et forundersøkelse.