Interiørdesigner Marit Kvensjø er kommet til kontroll etter synskorrigerende linseoperasjon RLE, hos Argus Syn. Hun er strålende fornøyd og smiler varmt mot meg.

Jeg var blitt helt avhengig av lesebriller og opplevde at jeg stadig måtte ta brillene av og på. I tillegg brukte jeg ulike briller for henholdsvis lesing og PC-bruk. Jeg var blitt grundig lei av denne avhengigheten av å ha riktige briller tilgjengelig til enhver tid, forteller hun.

Konkluderte med at hun bare måtte «hoppe i det»

Marit har en travel hverdag og er mye på farten. Hun jobber med interiørdesign og driver sin egen nettbutikk.

Jeg var, som sagt, veldig lei av brillene, men samtidig syntes jeg det virket skremmende å operere øynene. Etter å ha grunnet på det en stund, konkluderte jeg likevel med at siden så mange har gjort dette før meg med stor suksess, så må jeg bare ”hoppe i det”.

Jeg googlet og søkte etter gode klinikker. Jeg sendte henvendelser til to aktører som virket seriøse. Av disse kom Argus Syn absolutt best ut. Jeg opplevde rask og hyggelig respons og jeg fikk time til forundersøkelse like etter. For meg var denne responsen viktig.

Den medisinske forundersøkelsen var både profesjonell og hyggelig. Jeg følte meg godt ivaretatt. Etter øye- og synsundersøkelser hos både lege og optiker, hadde jeg en grundig informasjonssamtale med en sykepleier. Øynene mine egnet seg for RLE-behandling og jeg fikk tilbud om synsoperasjon en drøy uke senere. For meg var det deilig med så kort ventetid. Nå hadde jeg ”mannet meg opp” til å ta operasjon og da hadde jeg ikke lyst til å gå lenge å grue meg.

Tilbake på jobb dagen etter synskorrigerende linseoperasjon RLE

Jeg var spent og nervøs på operasjonsdagen, men inngrepet gikk uproblematisk og fint.

Neste dag var det tilbake på jobb igjen. Da jeg ruslet nedover Karl Johan i 8 tiden på morgen strålte verden imot meg. Det var helt magisk. Jeg så bedre enn noen gang tidligere.

Nå anbefaler jeg RLE operasjon på det varmeste til venner og bekjente. Jeg nyter tilværelsen. Jeg opplever mindre stress. Både jobben og hverdagene går lettere når man ser godt og ikke er avhengig av briller som skal av og på.

Når jeg forteller andre om min erfaring møter jeg ofte responsen ”det tør jeg ikke”. Mitt svar er da: ”Det gjorde ikke jeg heller, men jeg gjorde det likevel og har vært overlykkelig over det valget jeg tok”.