Takk til det dyktige teamet hos Argus Syn. Jeg er kjempefornøyd med behandlingen og resultatet. Endelig kan jeg slippe briller som dugger eller ”hopper og danser” når jeg løper ute i skogen. Og omsider kan jeg slippe irriterte og tørre øyne etter en slitsom dag med kontaktlinser. Livet har fått en ny dimensjon. Jeg stortrives med min nye brille- og kontaktlinse-fri tilværelse, forteller en glad Remi Fredriksen etter at han tok laseroperasjon hos Argus Syn.

Alt lå til rette for å gjennomføre en laseroperasjon

”For fire år siden merket jeg en gradvis endring i synet. Det ble vanskelig å se detaljer klart. Og som mange andre i samme situasjon, tok jeg kontakt med en optiker. Jeg fikk beskjed om at jeg var nærsynt – faktisk var synsavviket betydelig”.

”Brillene ble lagt på hyllen etter kort tid. Dette hjelpemiddelet fungerte dårlig for meg. Hverdagen min består av mye reising, mange kundemøter, bruk av dataskjerm og aktiv trening. Jeg trodde linser ville være en bedre løsning, men etter hvert innså jeg at det ble både tungvint og dyrt. I tillegg slet jeg, som mange andre, med irriterte og tørre øyne. Jeg måtte alltid huske å ta med ekstra linser i tilfelle de datt ut eller måtte byttes. En gang jeg var på reise i utlandet, hadde jeg ikke tatt med tilstrekkelig med linser. Det ble en strevsom dag med jakt etter linser i en ukjent by.”

”For å oppsummere: Kontaktlinsene ble etter hvert så begrensende for min spontanitet og livsutfoldelse at det begynte å irritere meg kraftig”.

”Jeg var med andre ord mottakelig for en bedre løsning. Så da en kollega anbefalte meg å ta kontakt med Argus Syn, ble veien til beslutningen kort. Sykepleieren jeg snakket med på telefonen, foreslo at jeg skulle komme til en medisinsk forundersøkelse. Der ville de kartlegge synet og øyehelsen min og jeg ville få vite om jeg egnet meg for operasjon. Jeg ble grundig undersøkt av både optiker og lege og hadde en hyggelig og klargjørende samtale med en sykepleier til slutt. Alt lå heldigvis til rette for laseroperasjon av øynene mine.”

Svært fornøyd med behandlingen

”Selve inngrepet var smertefritt og det var over ”før det hadde startet”. Allerede etter et par timer, var synet mye bedre. Raskt, etter et par dager, så jeg krystallklart.”

”Jeg ønsker å formidle til andre hvor fornøyd jeg er. Teamet hos Argus er profesjonelle, erfarne, grundige, og hyggelige. Jeg fikk informasjon om alt jeg hadde behov for å vite til enhver tid. Også oppfølgingen var helt topp!”

I det Remi tar farvel med meg, sier han med et stor smil. ”Husk for all del å få med i intervjuet at jeg på det varmeste anbefaler synskorrigerende laseroperasjon hos Argus Syn».