BEDRE SYN ENN NOEN GANG ETTER LASEROPERASJON

Synet ble mye bedre enn det jeg hadde med kontaktlinser, sier Solveig Gjerde etter sin vellykkede laseroperasjon. Solveig har brukt briller fra hun var liten. I 18-årsalderen byttet hun ut brillene med kontaktlinser. Etter 30 år hadde hun hadde fått nok.

Jeg synes det var slitsomt og ofte et styr å være avhengig av linsene. Spesielt på havet begrenset det min frihet, sier Solveig som elsker sommeren og båtlivet i den svenske skjærgården. Solveig bestemte seg for å sjekke mulighetene for laseroperasjon og kontaktet Argus Syn

Øyesykdom i familien

I familien til Solveig har de en historikk med øyesykdom, noe som førte til at hun var ekstra spent før konsultasjonen. Kunne hun i det hele tatt korrigere synet med laser? Undersøkelsen viste at det ikke var noe galt med øynene hennes og om hun hadde lidd av familiesykdommen hadde det heller ikke vært noe problem. I følge Dr Pettersen var det ingen konflikt mellom å gjøre en laseroperasjon og øyesykdommen hun hadde i familien. Solveig forteller oss at etter forundersøkelsen følte hun seg sikker på sitt valg. Måten hun ble møtt på vekket tillit og all informasjonen hun fikk var grunnleggende for at hun skulle føle seg trygg.

Lite ubehag etter en laseroperasjon

Solveig forteller at laseroperasjonen var en positiv opplevelse, og at hun ble beroliget underveis. Grundig informasjon om hva som til enhver tid skulle skje, gjorde at nervene slapp taket. Hun var overrasket over hvor rask og enkel behandlingen var. Da laseroperasjonen var gjennomført fikk hun med medisiner hun kunne bruke hvis hun skulle kjenne ubehag de første timene etter behandlingen og i løpet av noen timer klarnet synet. Dagen etter var hun på kontroll før hun gikk på jobb – med perfekt syn!

Hvordan har laseroperasjon av synet påvirket livet ditt?

– Livet har for meg blitt et helt annet. Jeg trodde jeg så godt med linser, så overraskelsen var stor første gang vi dro på båttur etter laseroperasjonen. Plutselig så jeg alle sjømerkene jeg tidligere hadde hørt min mann snakke om. Det var virkelig en ”a-ha”-opplevelse. Laseroperasjonen har gitt meg bedre syn enn det jeg hadde med kontaktlinser! Frihetsfølelsen jeg fikk da jeg kunne ta en dukkert i sjøen uten å tenke på briller og kontaktlinser var stor. Dette er to av utallige fordeler jeg har fått med nytt syn.

En talsmann for de positive erfaringene

Solveig Gjerde ønsker å være talsmann for de positive erfaringene hun har opplevd i forbindelse med laseroperasjonen – hun ønsker å være en motvekt til negative historier som finnes i media. Tilfellet er jo faktisk at de aller fleste er kjempefornøyd etter sin synsoperasjon. Det er helt naturlig å være nervøs med tanke på å laseroperere synet, men dette er et lite og sikkert inngrep.

– Jeg trenger ikke engang lesebriller, hvor fantastisk er ikke det? Den faglige tyngden jeg møter hos Argus Syn har gjort meg trygg under hele prosessen og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har angret et sekund på laseroperasjonen.

Ta kontakt med Argus Syn for en uforpliktende forundersøkelse og hør hvordan de kan hjelpe deg til en brillefri og bedre hverdag.