Helt siden ungdomstiden har jeg vært aktiv med wakeboard, bordtennis og go-karting. Jeg har også drevet med diverse former for studiotrening. Jeg lever med andre ord et aktivt liv, forteller Jo Simen Skog.

Da jeg i 20-årsalderen måtte begynne med briller, ble dette et problem for meg både i forhold til idrettsaktivitetene, men også i andre sammenhenger. Det var for eksempel et irritasjonsmoment hele tiden å måtte passe på at brillene ikke var skitne, noe de ofte var når jeg var på jobb, gikk i møter osv.

La kontaktlinseprosjektet på hylla

Kontaktlinser var et kapittel i seg selv. Etter at vi hadde forsøkt 5-6 forskjellige typer måtte optikeren konkludere med at øyefasongen min ikke var egnet for linser. De kom rett og slett ikke på plass slik de skulle. Det tok ca. 2 år før jeg la kontaktlinseprosjektet på hylla. Da hadde jeg sløst bort mye tid og penger.

For meg var en laseroperasjon av øynene akkurat det jeg trengte. Valget falt på Argus Syn etter en konsultasjonstime.

Slapp å tenke på briller etter laseroperasjon

Det er nå ca.10 år siden laseroperasjonen og jeg ser fortsatt like godt. Det er deilig å ikke være avhengig av briller eller kontaktlinser. Synsoperasjonen har vært midt i blinken for meg og jeg er veldig fornøyd med valget jeg tok. Jeg er fremdeles veldig aktiv og som superbirkebeiner (sykkel, løping og langrenn) er det fantastisk å ikke skulle tenke på å bruke briller.

Jeg ville gjort det samme igjen!