Etter 26 år med briller og alt det medfører ønsket jeg å slippe disse, forteller Tommy. Nå har han tatt en synskorrigerende laseroperasjon hos Argus Syn. Han syntes at briller ble mer og mer plagsomt, spesielt etter at han gikk over til progressive brilleglass.

Skulle jeg se til sidene, noe jeg ofte gjør i mitt yrke, med papirer på begge sider av pc’n, måtte jeg snu hele hodet. Å gå i trapper og ulendt terreng ble vanskelig. Da måtte jeg fokusere veldig for å sette bena på rett sted. Når man for eksempel er ute og går tur med hunden, er briller en dårlig løsning i dårlig vær. Om vinteren dugget det. Gjorde man noe fysisk som man ble varm og svett av, gled brillene på nesen og svette rant på glasset. Jeg tenkte lenge på å ta laseroperasjon. Etter anmodninger fra venner og søk på nettet, tok jeg kontakt med Argus Øyeklinikk, forteller Tommy.

Synskorrigerende laseroperasjon ble en fin opplevelse

Allerede fra første kontakt fikk jeg meget godt inntrykk av Argus Øyeklinikk. De er virkelig profesjonelle i alle ledd, fra resepsjonen via pleiere til operasjonslegene. Klinikken er et koselig sted å komme til. Det er rolig der og de ansatte er vennlige. Etter laseroperasjonen viser de også at de er profesjonelle med oppfølging, forteller Tommy.

Selve operasjonen ble gjort med laser (LASIK-behandling). Det var en fin opplevelse, helt uten smerter. Selve laseroperasjonen tok mindre enn 10 minutter. Etter 5 timer kunne jeg se like godt uten briller som jeg før gjorde med briller på. Jeg har ikke hatt antydning til ubehag etter laserbehandlingen i det hele tatt.

Det eneste jeg angrer på i ettertid er: Hvorfor i all verden gjorde jeg ikke dette før?

Slipper duggete brilleglass

Etter at jeg tok synskorrigerende laseroperasjon kan jeg nå gå på tur uten briller fulle av dugg. Jeg kan stå ute i regnvær og se fotballkamper uten vann foran øynene. Og jeg kan være i aktivitet uten at brillene glir på nesen. Økonomisk mener jeg også det lønner seg, det er dyrt med nye briller hvert 3-4 år.

Jeg gir mine beste anbefalinger til laserbehandling av øyne og uten tvil anbefaler jeg Argus.