Argus Syn har åpnet ny klinikk i Drammen

Høsten 2021 åpnet Argus Syn klinikk for synskorrigerende behandling i Volvats Lokaler i 3. teasje på CC Drammen. Her møter du leger, optikere og sykepleiere med mange års erfaring innen synskorrigerende behandling.

Nyt livet som brillefri

De aller fleste kan med et mindre kirurgisk inngrep, bli hjulpet til å se godt uten briller eller kontaktlinser. Hos Argus Syn korrigerer vi nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. Behandlingen gir en varig endring av brytningsforholdene i øyet, slik at du ser godt uten briller.

Bli kvitt brillene

 

Lengst erfaring og ledende teknologi

Argus Syn har vært en ledende klinikk innen synskorrigerende kirurgi i mer enn 30 år. Klinikken har landets mest spesialiserte utstyrspark med hensyn til apparatur og måleinstrumenter for forundersøkelser av øye og synsforhold. Klinikken har også de nyeste og mest avanserte lasermaskinene på markedet. Som eksempel kan vi nevne at vi er eneste klinikk i Norge som tilbyr den nyeste godkjente metoden for laserbehandling, ReLEx SMILE.

Klinikken tilbyr alle anerkjente metoder for synskorrigerende kirurgi. Våre erfarne leger velger, i samråd med pasienten, den operasjonen som er best egnet for den enkelte. Våre behandlingsformer inkluderer laserkorrigering av hornhinnen, linsebytte med multifokale linser (RLE) og implantering av tilleggslinser (ICL). Klinikken gjør også oppgradering av tidligere opererte grå stær pasienter, slik at de slipper å bruke briller.

Hos Argus Syn er alle kontroller og eventuelle etterjusteringer inkludert i operasjonsprisen så lenge du har behov, opp til 10 år.

Laseroperasjon

ISO sertifisert klinikk

Som den første private klinikken i Norge, ble Argus Syn ISO-sertifisert allerede i 2004. Klinikken ble sist resertifisert i 2020 etter standarden ISO 9001: 2015 for synskirurgi og behandling av øyesykdommer.

Omsorg, trivsel, trygghet og fornøyde pasienter

Våre klinikker i Oslo og Drammen møter de strengeste krav til hygiene og sterilitet. Vi følger samme standard og kontroll som universitetssykehusene. Klinikkene er kjent for sin varme og trygge atmosfære. Du møter et hyggelig og serviceinnstilt team med et ”glimt i øyet”, som står klare til å ta vare på deg og dine behov.

Kontakt oss i dag

En uforpliktende medisinsk forundersøkelse med øyelege, optiker og sykepleier er ditt første steg på veien mot et liv hvor du ser godt og kan kvitte deg briller og kontaktlinser. Resultatene fra forundersøkelsen vil avgjøre om du egner deg for synskorrigerende behandling, og eventuelt hvilken behandlingsform som vil gi best resultat for deg og ditt syn.

Ta kontakt med oss på telefon 22 00 59 50 eller mail: info@argus-syn, så finner vi en time til deg hos Argus Syn hos CC i Drammen eller i Oslo.

Kontakt oss

Bestill Medisinsk forundersøkelse