KAMPANJE PÅ FORUNDERSØKELSE OG SYNSKORRIGERENDE LASEROPERASJON

 

Spar kr 2000,- på laseroperasjon av øynene og gjør som våre fornøyde pasienter, bli kvitt briller og kontaktlinser!

Akkurat nå får du en grundig medisinsk forundersøkelse hos øyelege, optiker og sykepleier for kr 200,- (ordinært 1100,-)

Vi har gunstige finansieringsløsninger. Klikk her!

 

Øye for kvalitet
og fokus på trygghet

For å sikre den beste behandling har vi hos Argus Syn samlet de mest erfarne øyelegene, sykepleierne og optikerne innen fagfeltet synskorrigerende kirurgi. Klinikken har de nyeste og mest avanserte lasermaskiner og undersøkelsesapparatur og har innredetoperasjonsfasiliteter i sykehusstandard.

Argus Syn ligger sentralt i Oslo nær buss, tog og T-bane.

Kvaliteter ved Argus Syn som sikrer din trygghet:

  • Lengst erfaring i Norge
  • All kompetanse på ett sted
  • Frie kontroller så lenge du har behov, opp til 5 år
  • Alle kompletterende behandlinger er inkludert
  • Kontakttelefon til kirurgen 7 dager i uken, hvis du er bekymret etter operasjonen

Lengst erfaring med trygg synskorrigerende behandling

Argus Syn, med medisinsk ansvarlig Willy Pettersen, er en pionér i Norden innen permanent synskorrigering med laser og linsebytte. Klinikken har 30 års erfaring innen dette fagfeltet. Argus Syns erfarne øyekirurger utfører alle godkjente behandlingsmetoder, noe som trygger optimal synskorrigering for den enkelte.

Permanent synskorrigering – verdens mest vanlige medisinske behandling
Godt syn er essensielt for menneskers livskvalitet. Å korrigere synet med laser eller linsebytte er en skånsom og smertefri behandling og de fleste går på jobb dagen etter. Dette er hovedårsakene til at millioner av mennesker hvert år blir hjulpet til godt syn uten briller og kontaktlinser.

Selve behandlingen går veldig raskt. Vi vil først gi deg rikelig med bedøvende dråper slik at du ikke skal føle noen smerte under behandlingen. Du kommer til å ligge på en benk. Underveis vil du kun merke trykk og berøring mot øyet, selve øyet er godt bedøvet. Du vil få instruksjoner om hvor du skal feste blikket. Mange engster seg i forkant før behandlingen for at de skal blunke. Dette er helt ubegrunnet da vi vil sette på en liten klemme som holder øyelokkene fra hverandre. Selve den synskorrigerende laserbehandlingen tar bare noen få sekunder. Du vil overhodet ikke kjenne laserstrålen mot øyet. De aller, aller fleste av våre pasienter er positivt overrasket over hvor raskt og smertefritt en laseroperasjon faktisk er.

Når du er ferdig, vil du få de siste instruksjoner rundt hvordan du skal forholde deg. Det er fint om du enten har noen som henter deg eller om du tar en drosje hjem.

SmartPulse teknologi

Den nye excimer laseren hos Argus Syn, Schwind Amaris® benytter en revolusjonerende teknologi, som heter SmartPulse.

SmartPulse sikrer bedre synskvalitet i den tidlige fasen etter operasjonen uavhengig av om det er FemtoLASIK eller overflatebehandlingen Smart SURFACE. Pasientene opplever ofte en WOW-effekt når de oppdager hvor godt de ser rett etter operasjonen. SmartPulse vil si at maskinen behandler ut i fra en sofistikert geometrisk modell, som tar hensyn til at øyet er sfærisk (rundt) og ikke flatt, som var utgangspunktet i eldre teknologier. SmartPulse teknologien gir dermed en jevnere behandling av hornhinnen og sørger for at laserenergien dekker behandlingsområdet fullstendig. Les mer

FemtoLASIK

Gå på jobb med godt syn allerede neste dag!

Vi tilbyr FemtoLASIK, som er den nyeste og mest skånsomme behandlingen. FemtoLASIK gjør det mulig å utføre den synskorrigerende behandlingen i et dypere lag av hornhinnen. Man bruker laser i hele inngrepet og unngår dermed sår på hornhinnens overflate slik man får ved overflatebehandlinger som ASA, c-Ten, LASEK og NoCut. Denne teknologien er den eneste LASIK metoden NASA og det amerikanske militæret har godkjent for sine astronauter og piloter.

Ved selve laserbehandlingen polerer laserstrålen SmartPulse bort et tynt lag av hornhinnen. På denne måten blir hornhinnekrumningen justert slik at lysstrålene kommer i fokus på netthinnen og synet blir klart. Laserbehandlingen blir utført med den høyeste presisjon, med en nøyaktighet på titusendels millimeter. Den store fordelen med FemtoLASIK i forhold til andre behandlingsmetoder er at man har lite ubehag og få raskt godt syn. Allerede neste dag kan du gå på jobb. Begge øyne behandles samme dag.

ReLEx SMILE

ReLEx SMILE, som står for Small Incision Lenticule Extraction, er den nyeste godkjente metoden for synskorrigerende laseroperasjon.

(Les mer)

Argus Syn er den eneste klinikken i Norge som har kjøpt Femtosekund laseren Visumax for denne typen synskorrigering. Man får minimalt ubehag og synet er normalisert kort tid etterpå. Pr i dag er det utført mer en 5 millioner synskorrigeringer etter denne metoden.

Med ReLEx SMILE foregår hele synskorrigeringen med Visumax Femtosekund Laser. Et område sentralt i hornhinnen blir laserbehandlet i henhold til de synsfeil som skal korrigeres. Det laserbehandlede vevet blir så fjernet gjennom en 2,5 mm åpning i kanten av hornhinnen. Hornhinnekrumningen blir på denne måten justert slik lysbrytningen i øyet blir riktig og avbildningen på netthinnen skarp.

Behandlingen gir minimalt ubehag og synet er normalisert kort tid etterpå. Begge øyne behandles samme dag og allerede neste dag kan du gå på jobb.

Smart SURFACE ® «No-Touch» overflate-behandling

Smart SURFACE® er en ny metode for laserbehandling på hornhinnen, som kombinerer TransPRK, No-touch Treatment og SmartPulse Technology. Resultatet er raskere tilheling og stabilt syn enn man oppnår med elder metoder, som f.eks cTen, LASEK, ASA eller PRK. Med Smart SURFACE® trans epitelial synskorrigering foregår behandlingen på øyets overflate uten berøring av instrumenter, svamper eller alkoholløsninger. Alle trinn i behandlingen blir utført med laser.

ASA laserbehandling med SmartPulse

Den tradisjonelle formen for laserbehandling av hornhinnens overflate kalles Advanced Surface Ablation (ASA). Denne metoden utføres nå også med SmartPulse teknologi hos Argus Syn.

Prosessen for en trygg og vellykket synskorrigerende behandling

STEG 1

Ta kontakt for konsultasjon på mail eller telefon

STEG 2

Vi kartlegger dine muligheter for å bli brillefri. Du blir undersøkt av øyelege og optiker og får en grundig informasjonssamtale med sykepleier.

STEG 4

Etterkontroller hos øyelegen og optiker, så lenge du har behov.

STEG 3

Synet blir korrigert enten med laser eller linseimplantat.

Eksempler på priser og delbetaling

Priser er oppgitt pr. øye.

BehandlingPrisRentefri nedbetaling over 2 år*Nedbetaling over 3 år*
Synskorrigerende laseroperasjonerKr 15 000674 kr/mnd519 kr/mnd
Synskorrigerende linseimplantat (ICL)Kr 30 0001 299 kr/mnd991 kr/mnd

Dette inngår i prisen:

Eksempler på delbetaling

Synskorrigerende laseroperasjon kr 15 000,-.
Rentefri nedbetaling over 2 år.Månedsbeløp: 674,-.Nominell rente: 0%.Effektiv rente: 10,87%.Adm. gebyr: 49,- per mnd.Etableringsgebyr: 495,-Totalbeløp: 16 671,-.
Nedbetaling over 3 år.Månedsbeløp: 520,-.Nominell rente: 7,95%.Effektiv rente: 18,42%. Adm. gebyr: 49,- per mnd.Etableringsgebyr: 495,-.Totalbeløp: 19 222,-.

Kontakt oss for personlig rådgivning

Å foreta en synsoperasjon er et stort steg for mange, med spørsmål om selve operasjonen og hva som skjer før, under og etter behandling. Vi ønsker å være tilstede for alle som vurderer å operere øynene sine. Dersom du har behov for det, kan du få personlig rådgiving av en av våre erfarne sykepleiere. Ring oss på vårt telefonnummer, eller send oss din informasjon via skjemaet slik

Ta kontakt med våre sykepleiere
på telefon mellom klokken 08.00 og 16.00.

Tlf: 22 00 59 50

Eller send oss en mail til info@argus-syn.no, så svarer vi deg så fort vi kan!

SPAR 2000 KRONER PÅ LASEROPERASJON
TILBUD FORUNDERSØKELSE: 200,- (ordinært 1100,-)

Argus Syn er der den eneste klinikken i Norge, som tilbyr alle godkjente metoder for
synskorrigerende laser- og linseoperasjoner.
Klinikken har leger med lengst og bredest erfaring i landet innen synskorrigerende kirurgi.
5 års oppfølging, kun offentlig godkjent helsepersonell (øyeleger, optikere og sykepleiere),
ISO sertifisert klinikk.


Bestill Medisinsk forundersøkelse