KAMPANJE PÅ FORUNDERSØKELSE

 

Akkurat nå får du en grundig medisinsk forundersøkelse hos øyelege, optiker og sykepleier for kr 200,- (ordinært 1100,-)

 

Øye for kvalitet
og fokus på trygghet

For å sikre den beste behandling har vi hos Argus Syn samlet de mest erfarne øyelegene, sykepleierne og optikerne innen fagfeltet synskorrigerende kirurgi. Klinikken har de nyeste og mest avanserte lasermaskiner og undersøkelsesapparatur og har innredetoperasjonsfasiliteter i sykehusstandard.

Argus Syn ligger sentralt i Oslo nær buss, tog og T-bane.

Kvaliteter ved Argus Syn som sikrer din trygghet:

  • Lengst erfaring i Norge
  • All kompetanse på ett sted
  • Frie kontroller så lenge du har behov, opp til 7 år
  • Alle kompletterende behandlinger er inkludert
  • Kontakttelefon til kirurgen 7 dager i uken, hvis du er bekymret etter operasjonen

Lengst erfaring med trygg synskorrigerende behandling

Argus Syn, med medisinsk ansvarlig Willy Pettersen, er en pionér i Norden innen permanent synskorrigering med laser og linsebytte. Klinikken har 30 års erfaring innen dette fagfeltet. Argus Syns erfarne øyekirurger utfører alle godkjente behandlingsmetoder, noe som trygger optimal synskorrigering for den enkelte.

Permanent synskorrigering – verdens mest vanlige medisinske behandling
Godt syn er essensielt for menneskers livskvalitet. Å korrigere synet med laser eller linsebytte er en skånsom og smertefri behandling og de fleste går på jobb dagen etter. Dette er hovedårsakene til at millioner av mennesker hvert år blir hjulpet til godt syn uten briller og kontaktlinser.

Ved en synskorrigerende linseoperasjon kan vi korrigere ulike typer synsfeil (alderssyn, nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner). Denne behandlingsformen benyttes for personer som er fra slutten av 40 årene og oppover. Under operasjonen erstatter vi den naturlige linsen i øyet med en kunstig, multifokal eller mulitfokal og torisk linse (RLE), slik at pasienten får godt syn både på avstand og nært. Våre linsekirurger har lang erfaring med å velge linser som gir optimalt syn for den enkelte pasient. Argus Syn har vært en pioner i Norden innen denne typen behandlinger og vi har mange pasienter som er glade og fornøyde etter sin synskorrigerende linseoperasjon.

Argus Syn utfører også en enkel operasjon for å korrigere synet hos pasienter som ønsker å slutte med briller etter grå stær-operasjoner.

Når vi korrigerer synet med linseimplantat, legger vi inn en kunstig linse (phakic lens) mellom iris (regnbuehinnen) og øyets naturlige linse. Pasienten vil da få godt syn og slipper dermed å bruke briller eller kontaktlinser. Synskorrigerende ICL operasjon er en god behandlingsmetode for pasienter med store synsavvik eller som av andre årsaker ikke egner seg for laseroperasjon. Etter en grundig medisinsk forundersøkelse, vil du i samråd med en av våre erfarne øyekirurger få kartlagt om linseimplantat vil være den beste løsningen for deg og ditt syn. Å legge inn linseimplantat er en enkel, trygg og smertefri behandling som vanligvis tar ca. 15 minutter pr øye. Som regel kan vi behandle begge øynene samme dag og du får raskt godt syn etter behandlingen.

Prosessen for en trygg og vellykket synskorrigerende behandling

STEG 1

Ta kontakt for konsultasjon på mail eller telefon

STEG 2

Vi kartlegger dine muligheter for å bli brillefri. Du blir undersøkt av øyelege og optiker og får en grundig informasjonssamtale med sykepleier.

STEG 4

Etterkontroller hos øyelegen og optiker, så lenge du har behov.

STEG 3

Synet blir korrigert enten med laser eller linseimplantat.

Bestill Medisinsk forundersøkelse