En linseoperasjon er en permanent synskorrigering. Ved en synskorrigerende linseoperasjon kan synsfeil som alderssyn, nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner rettes opp i.

Å korrigere synet med linsebytte er en skånsom og smertefri behandling og de fleste går på jobb dagen etter.

Medisinsk forundersøkelse

Hensikten med den medisinske forundersøkelsen er å finne ut om du egner deg for permanent synskorrigering og hvilken behandlingsmetode som vil være den beste for deg. Forundersøkelsen er en grundig uforpliktende gjennomgang av alle forhold knyttet til synet og øynene dine. Les mer om hvordan forundersøkelsen foregår her.

Kampanje:

Spar 900,- på forundersøkelse

Akkurat nå får du en grundig medisinsk forundersøkelse til 200,- (ord. 1 100,-)

Bestill forundersøkelse

Argus tilbyr alle godkjente former for synskorrigerende behandlinger

Synskorrigerende linseoperasjon (RLE)

Ved en synskorrigerende linseoperasjon (RLE) kan vi korrigere ulike typer synsfeil som alderssyn, nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner. Denne behandlingsformen benyttes for personer fra midten av 40 årene og oppover. Under operasjonen erstattes den naturlige linsen i øyet med en kunstig, multifokal linse (RLE), slik at pasienten får godt syn både på avstand og nært.

Synskorrigerende linseimplantat (ICL)

Synskorrigerende linseimplantat-operasjon (ICL) er en god behandlingsmetode for pasienter med store synsavvik eller som av andre årsaker ikke egner seg for laseroperasjon. Etter en grundig medisinsk forundersøkelse kartlegges det om linseimplantat er den beste løsningen. Å legge inn linseimplantat er en enkel, trygg og smertefri behandling som vanligvis tar ca. 15 minutter pr øye. Vi behandler begge øynene samme dag og du får raskt godt syn etter behandlingen.

Synskorrigering ved grå stær

Dersom en pasient skal opereres for grå stær, er dette en gyllen mulighet til også å bli kvitt avstands- og lesebriller. Gjennomføres en RLE-operasjon i stedet for en tradisjonell grå stær-operasjon, vil man kunne få en enklere hverdag i de fleste tilfeller helt uten briller. Vi kan også hjelpe  pasienter som allerede er grå stær-operert og har et ønske om å slippe briller. Ved en enkel operasjon legger vi inn en ekstra linse i øyet (piggy-back linse) som gir flere synsfokus og godt syn både på avstand og nært. Du kan lese mer om RLE her.

  Bestill medisinsk
  forundersøkelse

  Legg igjen ditt telefonnummer,
  så tar vi kontakt for en time som passer!

  Nå kan jeg gjøre alle de daglige gjøremålene uten å lete etter brillene mine hele tiden. Jeg er kjempefornøyd

  Janecke Kopaas

  Kvaliteter ved Argus Syn som sikrer din trygghet

  For å sikre den beste behandlingen har vi hos Argus Syn samlet de mest erfarne øyelegene, sykepleierne og optikerne innen fagfeltet synskorrigerende kirurgi. 

  • Lang erfaring i Norge
  • All kompetanse på ett sted
  • Frie kontroller så lenge du har behov, opp til 5 år
  • Alle kompletterende behandlinger er inkludert
  • Kontakttelefon til din kirurg 7 dager i uken, hvis du er bekymret etter operasjonen
  • Gunstige delbetalingsmuligheter, se prisliste

  Har du spørsmål vedrørende behandling?

  Kontakt Argus Syn