Øyelokksoperasjon før og etter

Blogg

Fjerning av overskuddshud på øyelokkene (øyelokksoperasjon) er blitt en vanlig og etterspurt operasjon som utføres på både menn og kvinner.

De fleste pasienter som kommer til Argus Syn har funnet veien til klinikken fordi de har blitt anbefalt å kontakte oss av bekjente, venner eller familie, som tidligere er blitt operert hos Argus Syn. Selve operasjonen er et lite inngrep som for mange utgjør en stor forskjell. Arrene etter en øyelokksoperasjon er svært beskjedne og nærmest usynlige etter noe tid.

Pasienter, som før sin øyelokksoperasjon slet med tyngdefølelse, skygger i synsfeltet, hodepine og uttalt bruk av pannemuskulatur for å holde øyelokkene oppe, forteller om en langt bedre hverdag.

Enkelte gruer seg til en øyelokksoperasjon, men i en trygg og rolig atmosfære senkes skuldrene raskt. Etter vel gjennomført operasjon, hører vi ofte følgende utsagn fra pasienten:

«Dette var ikke noe å grue seg for, jeg skulle ønske jeg hadde gjort det tidligere»

Når pasienten kommer tilbake til kontroll forteller de hvor fornøyde de er med sitt valg. Typiske utsagn er:

Hos Argus Syn har vi lang erfaring med øyelokksoperasjon. Våre øyekirurger blir alltid assistert av offentlig godkjente sykepleier. Alle våre sykepleiere har vært ansatt ved klinikken i mer enn 15 år og har derfor lang erfaring innen øyefaget og med å assistere våre kirurger.

Bestill Medisinsk forundersøkelse