Partner i den Blaa familien

Blogg

Offensiv holdning, spisskompetanse, godt samarbeid og presisjon gir alltid resultater. Det gjelder på både på banen og for Argus Syn. Kaptein og øyelege Willy Pettersen og hans lag av dyktige øyeleger, optikere og sykepleiere har inngått samarbeid med Stabæk Fotball. 


Mye mer enn en fotballklubb

Stabæk Fotball er en samfunnsaktør, en bedrift og en idrettsklubb som lever av og med medias konstante søkelys. Prestasjonskulturen, den som hyppig diskuteres på næringslivsseminarer over hele verden, er en selvfølge i Stabæk. Media følger med og rapporterer hva som skjer – og hvilke valg som tas – på kamper, treninger og i kulissene. Kvinne- og herrespillerne er individualister, mens lagene er et kollektiv, som må fungere samlet. Om noe skjer, og det gjør det jo, kan alle lese om det på nettaviser noen minutter senere. Å få dette maskineriet – organisasjon, trenere, støtteapparat og spillere – til å yte sitt aller beste i kamp etter kamp er en prestasjon som fortjener jubel og applaus, utover den gleden godt spill, vakre scoringer og seiere gir. Mange har litt av hvert å lære om vinnerkultur og ledelse av Stabæk Fotball; det er en av grunnene til at vi i Argus Syn har valgt å bli B2B Partner med klubben.

 

 

Toppidrettens synssenter

At vi har valgt Stabæk Fotball som samarbeidspartner betyr også at klubben har valgt Argus Syn. Det kan også komme av at vi har lang erfaring med å hjelpe toppidrettsutøvere til å se godt uten briller og kontaktlinser. Landslagsutøvere som Amalie Juel, Are Strandli, Jarl Magnus Riiber og Vladimir Vukicevic er blant idrettsprofilene som har spart tiendedeler og forbedret prestasjonene sine etter å ha blitt synsoperert ved klinikken.

 

 

Godt samspill og vinnerkultur

Spisskompetanse, erfaring og godt lagspill er også sentrale verdier for oss i Argus Syn. Vi har et godt samspilt lag hvor de fleste har jobbet hos oss i snart 20 år. Hver eneste dag møter vi nye pasienter, som kommer til medisinsk forundersøkelse for å få en vurdering av sine muligheter til å bli synsoperert og kvitte seg med briller og kontaktlinser. 

Å ta seg tid til å gi oppmerksomhet og trygghet til hver eneste pasient, og samtidig holde høyt tempo i et positivt arbeidsmiljø, handler også om pasningskvalitet og relasjonelle ferdigheter. 

Vår lagkaptein, øyelege Willy Pettersen, og resten av Argus-teamet, gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag, der de møter forventningsfulle mennesker som skal til forundersøkelser, synskorrigerende behandling og etterkontroller. Å få godt syn forandrer livet. Gleden og takknemligheten fra fornøyde pasienter oppleves som en seier hver eneste gang. 

 

Bestill Medisinsk forundersøkelse