Liv Frogner (62) opplevde ubehag ved kontaktlinsebruk – tok linseoperasjon

Referanser

Liv Frogner jobber på et bo og rehabiliteringssenter. Hun forteller at hun var totalt avhengig av briller før hun gjennomførte synskorrigerende linseoperasjon hos Argus Syn.

Med alderen kom også behovet for tre forskjellige briller – og nye måtte kjøpes hele tiden da styrkene forandret seg, forteller Liv.

Smertefri linseoperasjon

«Videre mislikte jeg sterkt å gå med brillene, de skled og var i veien. Jeg prøvde meg på å bruke linser, men det var ingen god løsning for meg da jeg fant det svært ubehagelig å få linser av og på. Etter at en venninne hadde vært på Argus Øyeklinikk og kom med en anbefaling, tok jeg selv kontakt med klinikken».

«Jeg ble utredet og bestemte meg for å få korrigert synet mitt. Ikke lenge etter hadde jeg time for synskorrigerende linseoperasjon. Jeg fikk synet korrigert ved hjelp av såkalte multifokale linser og jeg ser nå godt både på avstand og nært. Selve behandlingen var overraskende enkel og helt smertefri. Ikke har jeg hatt noe ubehag i etterkant heller».

Fornøyd med oppfølgingen hun fikk underveis

Liv forteller at hun ganske umiddelbart etter inngrepet kunne se normalt, og at hun nå lever et brillefritt liv.

«Jeg er meget fornøyd med oppfølgingen jeg har fått på Argus Øyeklinikk. Jeg har opplevd det veldig trygt at jeg til enhver tid har kunne tatt kontakt med klinikken når jeg har hatt ting jeg har lurt på. Jeg opplever det som et mirakel at jeg nå ser perfekt uten briller på. Dette er den beste investeringen jeg har gjort».

Les mer om vår medisinske forundersøkelse her.

Flere Referanser

Dag Otto Lauritzen

Resultatet er over all forventning, dette burde jeg ha gjort tidligere.

”Det koster penger, men å investere i helse og livskvalitet er det klokeste man gjør”, sier Stig Hvide Smith fornøyd etter RLE operasjonen.

Stig Hvide Smith er hos Argus Syn til etterkontroll. Han er strålende fornøyd og synes det er hyggelig å fortelle…

Fantastisk å være kvitt lesebrillene etter gjennomført linseoperasjon!

Det er en strålende dame som sitter foran meg. Solvår Hegge er en svært aktiv kvinne. Hun er gründer og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse