Brødre ble laseroperert på samme dag

Referanser

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være aktive uten  brillene som alltid var i veien.

Lei av briller

Zaid forteller at han var så lei at han ofte droppet å bruke briller, noe som skapte både utfordringer og pussige situasjoner. Han kunne ikke se hvem som hilste på ham, og det påvirket også reaksjonsevnen på treningen. Ali nikker helt enig, og legger til at han syntes det var slitsomt å alltid huske å ta dem med.

Etter råd fra en eldre bror, som er lege, kontaktet de Argus Syn for en medisinsk forundersøkelse. Storebroren hadde lest seg opp på de ulike tilbyderne av synsoperasjoner og anbefalte brødrene å kontakte Argus, som han mente hadde mest erfaring, det beste medisinske utstyret og den største bredden av behandlingstilbud. 

Zaid og Ali ble begge, på samme dag, laseroperert av øyelege Willy Pettersen. De to unge mennene – og studentene – forteller at de i utgangspunktet syntes det var skummelt å skulle operere synet.

Etter den grundige, medisinske forundersøkelsen følte de seg imidlertid trygge.  Alle de var i kontakt med på klinikken – resepsjonisten, sykepleiere, optikeren og øyelegen – møtte dem med en kombinasjon av oppriktig interesse, god omsorg og faglig tyngde.

Etter laseroperasjonen hadde begge brødrene så godt syn at det overgikk deres forventninger. De fremhever spesielt øyelegen, som de opplevde som rolig og trygg. Begge beskriver hele behandlingsforløpet som en «koselig» prosess, ikke som en skummel operasjon.

Anbefaler laseroperasjon

Zaid, Ali og storebror har også en fjerde bror som bruker briller. De forteller at de nå vil anbefale han «på det varmeste» å ta kontakt med Argus Syn slik at også han også kan bli brillefri.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse