Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Referanser

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie

Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som tekstforfatter, musiker og scenekunstner er det upraktisk å være avhengig av briller.  Hun syntes synsoperasjon var så skummelt at det ikke var aktuelt, – helt til en kjempefornøyd venninne, som hadde laserkorrigert synet, fikk henne på andre tanker. 

Da Stine Cecilie fant hjemmesiden til Argus Syn fikk hun tillit og tok kontakt. Det var også positivt at hun raskt fikk time både til medisinsk forundersøkelse og behandling.


Stine Cecilie hadde i utgangspunktet skjeve hornhinner. Kontaktlinser fungerte ikke fordi det ga henne tørre øyne. Det ble slitsomt å lese noter på nært hold, se ut over og få kontakt med publikum, for så å lese tekst og noter på kort hold igjen.

Brillene var til hinder på flere plan i livet, også i hverdagens praktiske gjøremål
– lese, se på TV, jobbe med data, eller når hun gikk på stranden og drømte om å bruke flotte solbriller. I tillegg kom det estetiske, – hvordan brillene endret utseende og fremtoningen hennes. Det var rett og slett ikke alltid hun var i humør for å ha biller på.

Inne til første etterkontroll er det en strålende fornøyd Stine Cecilie vi snakker med. Hun snakker entusiastisk om en enklere arbeidshverdag, og om den fantastiske opplevelsen å våkne med godt syn, om farger, klare konturer og hvordan resultatet etter laserkorrigeringen har forandret livet hennes. 

      Mitt råd til andre som gjerne vil, men ikke tør å korrigere synet: Dette er den beste investeringen jeg har gjort, bare gjør det!

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse