Etter at jeg gjennomførte synskorrigerende laseroperasjon slipper jeg endelig å bekymre meg for vanskelige kontaktlinser og stadige øyebetennelser.

Referanser

Rehmana Hayat hadde brukt kontaktlinser i nærmere 20 år da øyelegen til slutt anbefalte henne å kun bruke briller. Jeg slet med kontaktlinsene og hadde gjentatte betennelser, forteller Rehmana om hverdagen før hun tok laseroperasjon.

I tillegg til å være mamma til to barn på henholdsvis 7 og 10 år, jobber Rehmana til daglig på en skole. Innimellom reiser hun til Spania som aktivitetsleder for funksjonshemmede barn. På hjemmebane deltar hun ofte i fotballtrening med barna. Å være avhengig av kontaktlinser som ikke fungerte eller briller som alltid var i veien i min aktive tilværelse med barn og ungdom, var slitsomt og frustrerende forteller hun, verken brillene eller linsene var noe for meg.

Fikk tillit til Argus Syn

Jeg hadde lenge hørt om laseroperasjon av øynene, sier hun med et sukk. Det som holdt meg tilbake var at jeg fryktet smerter og ubehag. I tillegg var jeg engstelig for at jeg blant annet ville ende opp med å se dårligere enn jeg allerede gjorde.

Likevel begynte jeg å orientere meg innenfor feltet synskorrigering og hva det vil si å utføre en laseroperasjon. Jeg fattet da interesse for Argus Syn. Det jeg leste om denne klinikken ga meg tillit. Jeg besluttet å ta en forundersøkelse for å se om jeg egnet meg for behandling. Håpet var at jeg endelig skulle bli kvitt problemet med betente og irriterte øyne eller briller ”på snei”.

Rehmana var svært fornøyd med forundersøkelsen hos Argus Syn. Jeg opplevde å få fullt fokus. Hun ble undersøkt av både øyekirurgen og en optiker. I tillegg fikk hun en god og balansert samtale med en av klinikkens sykepleiere. Rehmana hadde forberedt mange spørsmål og syntes det var beroligende å få klarhet i hvordan laseroperasjonen og tiden etterpå ville forløpe. Hun forteller at hun opplevde det som trygt å være på en klinikk der alt helsepersonell var rolige og kunnskapsrike. Det var ikke vanskelig å se at de hadde lang erfaring innenfor dette feltet. I tillegg var klinikken ren og ryddig, profesjonell og hyggelig.

Fikk en ny hverdag etter laseroperasjon

Selve laseroperasjonen var overraskende rask og enkel. Jeg følte jeg knapt hadde lagt meg ned på operasjonsbenken før det hele var overstått. Faktisk var jeg inne på operasjonssalen i mindre enn et kvarter!

Hverdagen har blitt en helt annen etter laserbehandlingen. Rehmana synes det er deilig å slippe brillene og er glad hun er ferdig med alt styret med kontaktlinsene og tørre øyne. Det er herlig å våkne om morgenen og se krystallklart. Hun smiler godt når hun forteller at barna er fornøyd med å slippe å lete etter mammas briller. «Jeg er rett og slett overlykkelig over at jeg valgte laseroperasjon og anbefaler venner og kollegaer å gjøre det samme» sier hun. Hun har allerede to søsken som skal til Argus Syn for å gjennomføre laseroperasjon.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse