“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

Referanser

– Laseroperasjon hos øyelege Willy Pettersen ved Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin.
Mari Ringstad er lege. Hun kommer fra Finnsnes i Troms fylke. Hun er en aktiv dame og er i dag takknemlig for at hun kan leve et brille- og kontaktlinsefritt liv etter laseroperasjonen hos Argus Syn. Et sentralt problem i hverdagen er eliminert. Mari er glad i å trene og gå turer ute i naturen og hun så seg etter hvert grundig lei av å få ulike aktiviteter ødelagt av kontaktlinser som falt ut eller briller som ikke fungerte.

Laseroperasjon ble en god og langsiktig løsning

Dårlig syn var også problematisk for Mari, som hadde et langt og krevende medisinstudium foran seg. Det er nå gått 9 år siden Mari ble laseroperert og hun har ikke angret en dag. Hennes synssituasjon før behandlingen var et stort hinder. Brillene ga henne mye hodepine og alternativet var kontaktlinser, som Mari syntes det var mye styr og store kostnader med. Selv om det finnes gode kontaktlinser mener hun bestemt at ingenting kan måle seg med det å klare seg uten synshjelpemidler. På bakgrunn av dette bestemte hun seg for å investere i en langsiktig løsning. Hun ville laseropereres. Hennes første møte med Argus var på deres hjemmesider. Hun fant god informasjon om ulike løsninger og bestemte seg for å bestille en forundersøkelse.

Resultat over all forventning

Undersøkelsen gikk fint. Etter en grundig medisinsk vurdering ble hun klarert for behandling og fikk det hun beskriver som god informasjon om forventninger til laseroperasjonen. På behandlingsdagen ble hun godt ivaretatt underveis og engstelsen forsvant. Operasjonen og resultatet gikk over all forventning. Samme kveld, som hun ble laseroperert var hun ute og traff venner!

Følte seg trygg hele veien

Mari understreker at ved siden av å få godt syn, er det hun husker best den positive opplevelsen hun hadde av øyelege Willy Pettersen og hans team. Hun følte seg utrolig godt ivaretatt på klinikken hos det trivelige personalet som både var profesjonelle og ikke minst rutinerte. Dette var helt grunnleggende for at hun følte den tryggheten hun gjorde. Avslutningsvis uttrykker hun at det for henne er uforståelig at de som har muligheten til laseroperasjon ikke velger denne løsningen. Hun sier også med et stort smil at hun på det varmeste anbefaler Argus Syn.

Flere Referanser

Helt fantastisk, – jeg fikk synet i gave.

Dette er den beste investeringen jeg har gjort, sier Stine Cecilie Stine Cecilie Winther har mange jern i ilden.  Som…

Brødre ble laseroperert på samme dag

Brødrene, Zaid og Ali Khalaf er nettopp blitt laseroperert, og begge er strålende fornøyd. Endelig kan de trene og være…

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Bestill Medisinsk forundersøkelse